Om mig

Jag debuterade 2014 med Den tredje passageraren (Celanders förlag), en deckare som utspelar sig i 11 septemberdådens efterdyningar. Den följdes 2018 av Smugglaren och 2020 av Källa X. Jag har hittills utgivits även i Danmark och Finland. Jag ges ut av Lind & CO och böckerna finns i bokhandeln och på alla ljudboksplattformar, skickligt upplästa av Reine Brynolfsson.

Innan jag började skriva skönlitteratur, skrev jag krönikor och artiklar i bland annat Skånska Dagbladet, Västerbottens Folkblad och Piteåtidningen. Jag har publicerat omkring 250 artiklar. En del av dem finns i arkivet här på hemsidan.

Jag har även en doktorsexamen i ekonomisk historia. I avhandlingen undersökte jag relationen mellan strukturförändring, arbetsmarknaden och institutioner i Västeuropa. Jag har därutöver forskat och undervisat på växelkurssystem, penningpolitik och den europeiska integrationsprocessen.

Jag skriver krönikor för tidningen Elektrikern och på ideell basis för det anti-rasistiska initiativet Vad som helst men aldrig SD. Framöver lär det nog också bli en del bloggande här på sidan.

Till vardags är jag chef på det socialdemokratiska kansliet i Region Skåne.

Pressbilder och förlagets författarpresentation finner du här.

%d bloggare gillar detta: